28 mars

Hej och hå!

Idag är det onsdag och det va en vecka sen senaste inlägget, UPPS!
Men även om bloggaren legat på latsidan va det gäller bloggandet så har inte laget gjort det.

I torsdags köttade vi likt djur på styrkebanan i Vånga. Vi har ökat oss regält inte bara i antalet armhävningar utan också i antalet sekunder som vi håller ut!

Lagom till att träningsvärken och stelheten gått nästan över va det dags att dra på sig matchstället i söndags morse. Vi hade tidig samling, redan 9.15, och bara det kan ju vara lite jobbigt en söndag men när det dessutom var omställning till sommartid blev det ju inte bättre. I alla fall jag va nervös att försova mig! Men alla kom i tid och vi va lika glada och pigga som vanligt när vi sågs i SÖderköping denna underbart soliga söndag. MAtchen gick bra även om det tog ett bra tag innan vi kom igång att styra oss själva och spelet. Men med hårt slit lyckades vi vinna med 3-2 och alla ska känna sig jäkligt nöjda över sin insats!

Målen gjordes av, Becca gånger 2 och ett av Alex, en applåd till Cia också som gjorde comeback på planen efter några års knäont, operationer och rehab!!

I måndags hade vi en välbehövlig vilodag för kroppen känndes som om den var ett 1000 år gamalt skåp.7
Däremot hade vi träning igår i vanlig ordning alla trodde att vi skulle få slita hund i ridhuset men det va ju fullt med hästar där så vi fick låna sommarhagen och springa runt där. Det va en skitkulträning och kanske den finaste någonsin. Tänk er en lugn vårkväll i en hage med ett gäng starka brudar, kan det bli bättre?

Ja faktiskt, vi fick ju uppleva solnedgången tillsammans också. Det är kärlek! Haha..

Imorn är det dags igen och då ska vi ha premiär av Ekvallen, dock på gruset men det är ju ekvallen i alla fall!


Vilken vecka!









Hej mysungar!

I fredags hafe vi fredagsmys hos kaptenen i laget och vi åt och drack och vi drack och åt hela kvällen när vi inte spelade Wii såklart. En riktigt skön kväll ihop nästan helt utan fotbollsnack och det kan ju behövas ibland det också!

Lördagsmatchen blev det ingenting med av diverse olika anledningar. Vi fick en vilodag istället och träffades som vanligt i bolltältet på söndagkvällen. Det var en riktigt bra träning och eventuellt va det även den sista för nu på ett tag eftersom vi bara har bokat mars ut. Men vädret får avgöra om det kanske kommer bli någon mer gång.

I tisdags va det också träning och denna tisdag spenderades i teknikhallen i stan vilket va skönt, skillnaden i sand i skorna är extrem! Vi hade en skitbra träning med bra fart och någon hade bra fart på sina mökar också! HAHA

Vi grattade bästa coach Figge igår också han fyllde "25", iår igen!! Vi sjöng och hurrade så att taket lyfte på  teknikhallen!

Imorn ses vi igen och då ska det pumpas och svettas i Vånga!!


Avslutar med en bild från i fredags, ses så bra vi har det!






Hello lilla muskel!

Ja helt seriöst vi har blivit så jäkla starka. Jag tror ingen trodde att vi skulle kunna öka i styrka så mycket som vi gjort. Alla presterar så jäkla bra och ger sug aldrig vilket är underbart att se och vara del i!

Ikväll ska vi ha fredagshäng hemma hos Anna :) vi ska äta mat och spela tv-spel:) och förmodligen kommer det inte vara en lugn stund!

Ses ikväll bruds!!


13 mars

Hej på er!

I lördags va det dags första matchen för säsongen. Vi va sjukt laddade och sugna på oss att dra på oss den gröna fina dressen. Det blev kanske inte som vi hade tänkt oss med någonting, det började redan i omklädningsrummet då vi fick helt random siffror vilket inte gillades av så många men Figge har lovat att det var en engångsföreteelse! Sen när vi väl fåt på oss dressen och började värma upp kändes allt bra även om det blåste halv storm ibland. Vi hade ju hoppats på vindstilla och sol! Vi hade också hoppats på att alla skulle varit friska och inte blivit asförkylda, sträckta eller haft ont.. men så blev det och fotbollsmässigt, tjaaa.. vi har spelat bättre i våra dar och det är tur att det var den första träningsmatchen och inget annat. Men vi bryter ihop och kommer igen och ger oss fan på att visa upp en bättre sida på lördag!

I söndags på träningen  va det många som hankade sig fram lite men vi gjorde det iaf och stelheten släppte mer och mer så idag när det är dags för ridhuset igen ska vi fasen kunna löpa ordentligt, för vi lär inte ha något val!

Annars är det träning som vanligt på torsdag i vånga. På fredag ska vi ha lagkväll med mys och chill för att ladda upp inför lördagens match tillsammans.


Kram och puss på er, ses snart!

8 mars.

Oj oj. Nu är det på tok för länge sen det uppdaterades här, men så kan det gå:)

Flera träningar har passerat och många intervaller och armhävningar har gjorts! Och farten på alla träningar är SJUK!!

En annan sak som gjorts är ett ansiktslyft här på bloggen:) nu är den lite brudigare men väldig fotbollig, som oss!

Ikväll är det dags igen vångaskolan och varierad träning är det som väntar. Vi har blivit lovade att vi ska få ha lite kul idag och att vi inte ska ha mastodontträningsvärk till matchen på lördag!! FÖR VI HAR MATCH PÅ LÖRDAG!! WIII!!

Ska bara passa på att säga att det är skitkul att de som inte kan vara med på träningarna av olika anledningar ende kommer och kollar, guldstjärna till er!

Ses ikväll! Puss


RSS 2.0