13 mars

Hej på er!

I lördags va det dags första matchen för säsongen. Vi va sjukt laddade och sugna på oss att dra på oss den gröna fina dressen. Det blev kanske inte som vi hade tänkt oss med någonting, det började redan i omklädningsrummet då vi fick helt random siffror vilket inte gillades av så många men Figge har lovat att det var en engångsföreteelse! Sen när vi väl fåt på oss dressen och började värma upp kändes allt bra även om det blåste halv storm ibland. Vi hade ju hoppats på vindstilla och sol! Vi hade också hoppats på att alla skulle varit friska och inte blivit asförkylda, sträckta eller haft ont.. men så blev det och fotbollsmässigt, tjaaa.. vi har spelat bättre i våra dar och det är tur att det var den första träningsmatchen och inget annat. Men vi bryter ihop och kommer igen och ger oss fan på att visa upp en bättre sida på lördag!

I söndags på träningen  va det många som hankade sig fram lite men vi gjorde det iaf och stelheten släppte mer och mer så idag när det är dags för ridhuset igen ska vi fasen kunna löpa ordentligt, för vi lär inte ha något val!

Annars är det träning som vanligt på torsdag i vånga. På fredag ska vi ha lagkväll med mys och chill för att ladda upp inför lördagens match tillsammans.


Kram och puss på er, ses snart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0