31 augusti

Det är onsdag och dags för träning!

Sen sist så har vi gjor vår kanske hittills bästa match och kämparinsats nämligen när vi mötte Norrköping City på hemmaplan i fradags. Vi stog emot riktigt bra någonting som förvänade Norrköping City mest men kanske även oss själva. Vi lirade bra och visade på ett eminent sätt att vi kan spela fotboll! Dock räckte inte riktigt hela vägen fram den här vägen heller och de vann med 3-1 och säkrade på så sätt sin serieseger och det bjöd på finfin dans och jubel på ekvallen (synd att det inte var vi bara). Man kan väl saga att de är värda det med tanke på hur serien ser ut, de är överlägsna så är det bara. MEN vi ska vara nöjda över matchen i alla fall! Extra kul att vårt nyfärvärvet gjorde mål också=)

När vi ändå pratar om nyförvärvet så namedroppar jag henne nu, Rebecka "hönan" Samuelsson! Hon passar sjukt bra i den gröna tröjan!

Måndagens träning var lite folktunn många sjuka och upptagna människor i laget men så är det ibland de som var där hade kul i alla fall vi fick lite förstärkning av några från p15 haha!

Ses snart brudar och de andra två!


Ohlala




Värlens bästa!




Regn och rusk!

Ja igår sågs vi igen och trots en regnig och trist onsdag så var vi ganska många som tränade och edt är ju alltid kulit!

Vi fick hållas på 7-mannaplanen eftersom att p15 hade match på den andra och Cias röst ekar fortfarande i skallen i alla fall på mig. Delvis var vi kanske mer inne i deras match än i vår egen träning men va tusan det är spännande. Tråkigt nog fick de stryk trots en jättebra inledning på matchen men sen blev det mer tuppfight än fotboll.

Damlaget hade finfrämmande av en kanske kommande spelare vi håller hennes namn hemligt än så länge det blir liksom lite mer mystiskt så!

Nog om igår nu är allt fokus inställt på imorn för då är det matchdags! Då är det dags för serieledarna Norrköping City igen och då gäller det att vi fokuserar och laddar ordentligt. Drick mycket vatten och ät ordentligt och vila benen så att vi har bra med ork imorn för det behövs om jag inte minns fel=) Vi ska ge dom allt vi kan!

TÄG ON!!

Dags att ta sig i kragen!

Som ni alla har märkt så har bloggen legat på is under sommaren och det är för dåligt!
Det är dags att börja skriva igen och förhppningsvis har sommarlovet gett skribenterna ny energi för att hålla alla i laget uppdaterade på vad som händer kring Vånga IF damlag.

Men bara för att bloggen har varit i sommarvila så har vi i laget verkligen inte vilat! Vi hade en hel veckas uppehåll från varandra och efter det har vi setts på onsdagar för att svettas tillsammans. Sommarvilan för oss har varit den så kallade JÄGARVILAN och det är nog det som satt sina spår mest den här sommaren. Militärträningarna med Figge har varit härliga, eller vad säger ni tjejer?

Nu har vi varit igång som vanligt hela augusti och det har varit helt okej uppslutning trotts sommarlov, semestrar och släktmiddagar=) Tre matcher har spelats hittills och de har kanske resultatmässigt inte varit någon jättesuccé. Men vi har bevisat för oss och motståndarna att vi aldrig ger upp och att vi kan spela fotboll sen att bollen inte vill förbi målvakten är en annan femma. Men vi jobbar på det och hoppas på att det kommer ge resulat främöver och jag som sitter vid tangenterna idag är övertygad om att det kommer ske och det är snart.

Ikväll är det dags för träning igen och jag ser fram emot att träffa alla underbara tjejer igen. Jag menar vi har ju inte setts sen i måndags!!! När vi ändå pratar om i måndags så måste jag säga att det är en av de bästa träningarna som vi haft på länge.


Skribenten är glad att vara tillbaka med skrivandet och jag hoppas att ni också är det!

Ses om några timmar=) puss och kram


RSS 2.0