God jul!

Nu är det inte ens en timma kvar till klockan blir julafton och skribenten vill önska alla underbara tjejer, tränare och alla andra som följer bloggen en

RIKTIGT GOD JUL!

Sköt om er:)


Goder afton

Igår var det sista träningen innan juluppehållet och vi hade en riktigt kul och ganska jobbg träning. Men inte lika jobbig som i torsdags då svettpölarna efter oss var lika stora som mårn.

Lisa och Jossan hade tagit det här med jul på största allvar och de hade tomeluvor på sig i alla fall en liten stund sen blev det för varmt. Träningen bjöd som vanligt på massa skratt och sjukt bra långbollar som hamnade på läppen allt som oftast=)

Nu tar vi lite juluppehåll från träningarna och äter upp oss så att vi har lite att ta av när vi drar igång igen. Men jag hoppas att vi hörs och ses innan dess! annars kommer jag att sakna ihjäl mig!




Fotbollsintensiva dagar

Vi börjar med lördagens cup, Älskade Billerud cup. Samlades 07.45 för att tagga på innan första matchen i gruppspelet ett gruppspel som gick över förväntan. När alla matcker var spelade hade vi tre vunna och en förlorad och vi blev 2:a i gruppen. Efter gruppspelet var det julfika med lussekatter och lussebullar som gulliga Hedgren hade fixat åt oss och det blev en trevig fika med laget och våra fans på läktaren. Sen var det dags att öka energiförådet med mat från kebaben i Blacka och stackarn på grillen fick en riktig chock när vi klev in och gjorde beställning efter beställning i ÖVER EN TIMMA fick vissa vänta och då va ju pausen nästan slut. Lite tyngre och mättare ställd vi upp inför nästa match en jämn match mot Smedby som tyvärr förlorades på straffar skönt i sammanhanget är att Smedby vann hela cupen, Grattis till dom.

I söndags kanske man tror att vi skulle vila lite men icke då, då köre vi träning som vanligt. Grym träning och två gäster hade vi också. Något bra lär vi ha gjort också eftersom att de kom tillbaka igår när vi tränade igen och vi hoppas att de kommer tillbaka igen.

Vi fick också göra vågen för tredje gången på kort tid och det var Majas tur att få ett varmt välkomen till klubben!

Träning imorn igen och då är det styrka i Vånga som gäller. ses då!


LADDA

Det är inte många timmar kvar nu för imorn bitti smäller det!

Därför har jag lite tips:
Drick mycket (typ vatten)
Ät mycket och bra
Gå och lägger skapligt och försök sova(även om jag vet att alla är sjukt pirriga)
Ät frukost imorn(även om jag vet att vi måste gå upp sjukt tidigt)
gör en macka idag(om ni inte orkar gå upp imorn för att göra en)
säg åt alla ni känner att komma och hejja!


GODKVÄLL


9 DECEMBER

Japp idag är det fredag och ígår va dét torsdag=träning!

Igår körde vi inte den gamla vanliga styrkebanan utan körde bara lite styrka för att sen köra tvåmål. Tvåmål upp i vånga kanske inte är det det ultimata men vi körde hårt som vanligt. Kanske lite för hårt ibland Anneli fick två törnar och Hollertz fick en ribbstol i huvudet, Jessica hoppade också runt lite oroväckande mycket ibland. Efter träningen bjöd Bullmamman Marie oss på pepparkaksälgar och det kanske va de godaste peppakakorna jag nånsin ätit! Tack Majsan!

Efter träningen och pepparkakorna åkte de flesta av oss ner till blacka för att köra pass 2. Vi hade fått äran att träna lite innomhus i sporthallen i Blacka för att köra lite tvåmål tillsammans med Vingens innebandylag hur konstigt det än låter. Kul och jobbigt va det men sjukt bra eftersom att det är Billerud cup imorn och vi har inte kört i hall på ett år! Först såg vi mest ut som yra höns men det tog sig allt eftersom. Ser vi bara till att tagga ordentligt så kommer det går hur bra som helst!

Som sagt tagga på nu!

Puss och trevlig fredag!


RSS 2.0