24 oktober

Igår va det söndag och träningsdags för oss. Halv 8 sågs vi,  jag tror det var 14 tappra brudar där vilket är toppen när det var flera sjuka och borta. Alla som va där hade i alla fall humöret på topp. Man kan ju undra om vissa av oss går på något, glömer ta medicinen eller har slagit i huvudet aldeles för hårt för det är ju inte alltid som allt känns helt normalt. Men det bjuds ju på en hel del skratt i alla fall.

Träningen bjöd på passövningar, uppspel och inläggsövning och efter det körde vi två mål i 40 min. Det var bra tempo och sjukt kul! Tråkigt att Maja har låront men vi hoppas på att hon är fit for fight nästa vecka. Jag vill också passa på att gratta Alex igen, hon fick en födelsedagssång igår och här får hon ett grattis i efterskott.


Nu ses vi inte fören på söndag igen! ha det så bra tills dess=)

Puss


Mycket brrra!

Ja, Bloggen tycker att det är ett skitbra initiativ av Sara och Mackis som tagit tag i avslutningen en applåd för dom! Den 19/11 drar vi till Boda Borg för att leka av oss och ha skitkul en hel dag, hoppas att ALLA kan följa med=) (även om jag vet att inte alla kan så hoppas iaf jag på att ett mirakel sker!)

Helgen smyger sig på och jag hoppas att alla kommer få en bra en! Men vad som ön händer så kommer vi hur som helst avsluta den bra för vi ses ju på söndag kväll igen!

Puss och trevlig helg!


=)

Finns det något bättre sätt att avsluta helgen på? Tror inte det!

Igårkväll var det dags för träning igen och ganska många gamla godingar men extra kul va det att det var fyra nya ansikten där tre för att provträna och en för att hon har bestämt sig. Vi hälsade Alex välkommen med en applåd och vågen och jag vill passa på att hälsa henne välkommen här också. Nu hoppas vi på att de andra tre också tar sitt förnuft till fånga och börjar spela i världens bästa lag. En nygammal spelare gjorde comeback igår också, Cia gjorde sin första fotbollsträning på ganska länga och nu håller vi tummarna för att hon håller och blir bättre än någonsin!

Träningen bestod av det man önskar sig av en riktigt bra träning, skott, löpa, garv, inlägg och tvåmål. Behöver inte säga mer än så va=)

Vi fick reda på att vi har en extra träningstid inne i teknikhallen i stan, varannan tisdag kör vi där och det är ju grymt! Känns som att vi har alla förutsättningar på vår sida just nu.

so long!

REA REA REA

Ja idag är det rea i kiosken på ekvallen!

Kom o KÖP!! Billigare än Ullared!


Love is in the air!

Det har nog inte undfått någon att vi har fått ett äkta par i laget. Efter drygt 20 års betänketid, två barn och hus har de äntligen fått tummen ur! Ja ni fattar vilka det handlar om, Fredde och Pernilla=) tydligen bestämde de sig i somras men har inte sagt ett knyst till någon förens det var klappat och klart fredagen den 30/9.

Självklart är alla galet glada för deras skull och vi tittade glatt på Pernillas ring på träningen i söndags och vi konstaterade att det vart en väldigt fin och bra matchtillåten ring!


10 oktober

Sen sist (vilket va ett ganska bra tag sen) så har det hänt en del men det viktigaste enligt mig i alla fall är att vi hamnade på en 3:e plats i serien. Grymt bra jobbat allihopa!

Fotbollen har legat på is i två veckor nu men ni i helgen drog vi igång igen. I lördags sågs vi på Ekvallen för att städa ordning och packa in grejerna för säsongen. Tack alla som var där och hjälpte till och visst hade vi ganska trevligt och mysigt=)?  Igår var det träning igen, första träningen i Bolltältet i stan. Det va lite ont om folk men vi som var där gjorde en riktigt bra träning och det var skitkul! Nu hoppas vi bara på att det blir ännu fler nästa vecka.

Kram på er


RSS 2.0