3p

Sen det senaste inlägget har det med stort D hänt, vi har äntligen tagit 3 hela fina och välförtjänta poäng!

Förra veckans onsdags träning blev inställd på grund av en dyngblöt plan och lite snuviga och halvlytta spelare. Sen låg även matchen och svävade mellan att bli spelad eller inte. Men efter många turer fram och tillbaka så blev det match på sköna, blöta och mjuka Ekvallen. Vi hade fått fin förstärkning från Skärblacka och vi tackar jätte mycket för er hjälp. Vi inte bara vann matchen utan vi vände den från underläge till en skön vinst med 3-1. för en mer info om matchen så kan ni läsa på hemsida=)

Måndagens träning är ju inte mycket att säga om heller, för vi hade ju ingen. Men idag däremot!
Vilken träning, jag tyckte att det var skitkul! Pernilla hade sin kanske konstigaste träning hittills, någonsin om man frågar Fredde. Annars så har vi lärt oss att skicke te bollen ordentligt. och massa annat kuuul!!

Nu är det godnatt!

dyngblött!

Ingen tvekan om att hösten är här, Hela Ekvallen är som en enda stor sjö. I måndags innebar det är härlig träning utan en endaste bollkontakt. Vi hade mer kontakt med lera och vatten, Det spöregnade och vi körde ett styrkepass bakom kiosken i vånga, så att ingen kunde se oss... Styrkepasset innehöll det mesta, jägarvila, finska steg, ankgång, armhävningar, intervaller, planka och sist men inte minst ålning i lera! Jobbigt men jäkligt sjkönt efteråt.

Ikväll är det träning igen och jag undrar vad den kommer innehålla, jag menar det är ju inte torrare idag direkt!

ses ikväll=)

Joråsåatte!

I omklädningsrummet tyckte vi att det luktade tre poäng(utom Becca som tyckte att det liktade fotsvett) alla var överens om att vi ville vinna och skulle göra allt för att det skulle slå in. Allt började enligt planen vi spelade till varandra och vi hade verkligen den första halvleken. Backlinjen spelade lugnt och det passades mycket via det sjukt stabila innermittfältet som i sin tur spelade vidare till yttermitt eller forward. Det var som en fotbollsdans, vi förde och Eneby tittade på. MEN de lyckades på de två chanser som de hade i första halvlek göra mål på båda men vi kämpade på och tillslut gjorde nyförvärvet Becca mål (idag igen).

I andra halvlek däremot... jag vet inte men det var som om vi dog. Om första halvlek var en dans på rosor så var den andra en gyttjebrottning, inte vackert och fruktansvärt jobbigt. Men vi försökte skapa chanser men inget ledde till mål dremot slog de fast slutresultatet 3-1 vilket känns sjukt tungt! VARFÖR KAN VI INTE GÖRA MÅL!?
Jag önskar verkligen att någon kunde svara på det för vi kan spela fotboll det är liksom inte det som är felet och det vet vi men vi har inte marginalerna på vår sida och det har vait så hela hösten.


Men någon gång måste det vända vi kämpar på för det är ju Vånga IF damlag ju! Vi ska inte Ge upp, ALDRIG!

Fick just ett sms av världen bästa tränare och jag vet att alla har fått det och jag hoppas att alla tar det till sig som någonting positivt och peppande. Vi vill ju spela fotboll=)

Hoppas att alla sjuklingar kryar på sig och alla friska, vi ses imorn!
Tack och godkväll



God morgon alla damer och herrar

ja, vad ska man säga om träningen igår. Började med att mamma Pernilla skulle hålla i träninge, hennes lille gull Fredde jobbade och Figge var hemma och satte upp hyllor i hans nya lovenest. Figge skulle dock kunna komma när som helst kanske om en kvart eller en halvtimma så Pernilla improviserade under tiden.

Träningen började med en en övning som vi kört tusentals gången men ändå hade Lisa E svårt att förstå men det löste sig när allt kom igång. Något som inte löste sig särskillt smidigt var Jessicas hår som snyggt hade trasslat in sig i toffsen. Efter denna passningsövning joggade vi runt hela ekvallen ett varv, Pernilla påhitt.

Sen blev det skottövningar på allas våran Mackis. Gjode vi inte mål så fick vi straff och det är ju inte lätt att gära mål på världens bästa målvakt och dessutom är vi bäst på att skjuta och det blev många straff. Ett av straffen var finska steg och jag kan säga att dom känns i mina skinkor idag! Efter det körde vi tvåmål och det är ju alltid kul och jobbigt. Ungefär nu kommer Figge också lagom till att vi anser att vi sprungit upp planen lite för mycket eftersom att det var geggigt över allt. Det betydde inte att träningen var slut utan då blev det backintervaller istället tjihooo!! Efter det avslutade vi träningen och som alltid efter träning gör vi våra 50 armhävningar och 50 situps, Det är NAJS! alla gör det liksom bara!

Pernilla ska ha en applåd för att hon på kort varsel höll i träningen. Kul var det också att Åsa kunde träna idag, jäkla skitjobbtider hon har annars!!! 

Tagga på för söndagens match mot Eneby, det ska inte bli någon picknick då heller!


RSS 2.0