SORRY

Nu har det varit påtok för dålig uppdatering här på bloggen igen och jag ber så hemskt mycket om ursäkt om det! men det är mycket som händer såhär i sommartider, semestertider och skolavslutningstider.

Mycket har hänt sen sist och om jag inte missminner mig så är det två macher sen sist och flera träningar. Bland annat så har vi krigat i 90 minuter mot Norrköping City. De vann som vanligt, dom har lu liksom vunnit alla deras matcher. Olyckligtvis var det flera borta och skador just den matchen men vi krigade i alla fall som det lag vi är. Resultatet är glömt och vi bestämmer oss bara för att ge dom en ännu bättre match på hemmaplan nästa gång!

Sen blev det bara en träning förra veckan av flera anledningar och den vi hade fick vi övertid på, brudar, vi måste ju lära oss att göra mål! Det får mig utsökt att tänka på matchen i söndags=) 3-1 blev det, skönspelet lös kanske med sin frånvaro men vi vann och det är huvudsaken. Sköna tre poäng blev det och just nu ligger vi på en trevlig tredjeplats i tabellen, det är nice. se och njut http://ostergotland.svenskfotboll.se/resultat-tabeller/?scr=table&ftid=31916

Imorn är det dags att ses och svettas ihop igen, kom bara ihåg att den är kl 19.00!

Kul föresten att Facebookgruppen lever livet och att vi lätt kan hålla kontakten där, det är också NICE Dock fattas två figurer där fortfarande!!!!!!!!!!!

Ses imorn världens snyggaste lag!
•GODNATT•

RSS 2.0