Hej Hej Helena, hej på dig Helena!

I söndags var det Helenas tur att få vågen och ett varmt välkommen tillbaka till Vånga IF damlag. Träningen i övigt var kul trots att vi inte va fler än 8, med det är förkylningstider nu och det märks. Engberg gjorde sitt livs bästa träning i alla fall om man ska se till antalet mål och träningsvärken i högra skinkan är inte så konstigt. Kul träning var det och vi kämpade på som vanligt och hade en almänt trevlig och svettig söndagkväll.

Vi skulle ju ha tränat i tisdags också men ICKE! NÄr vi kom till teknikhallen va det bara att vända på klacken och åka hem. SKITTRÅKIGT! Men vi får ta igen det idag med cirkelträning i Vånga.

Imorn är träningsvärken ett faktum!
Ses ikväll Bruds!

Lördagens fight i Oxelösund

Tidig lördagmorgon rullade två fulla vångabilar mot Oxelösund och en tuff drabbning på Boda Borg.


Segern togs hem av "Oldiesarna" för dagen. Medelåldern sjönk en smula när varken ledare eller gammeltackorna i gänget kunde följa med.


Tvåorna gillade läget och var inte alls bittra av att bli snuvade på segern.


Treorna var nöjda! Ja, en av lagets medlemmar var till och med nöjd redan vid lunchtid...


En dag fylld av gapskratt, blod, svett och tårar som resulterade i ömma kroppsdelar dagarna efter. Det är både trevligt och roligt att spendera lite tid utanför fotbollen med detta glada gäng. Ett tack till Heda och Marika som har styrt med tillställningen!

Och här har vi beviset...


10 november

Hej alla söta vångabrudar och tränare!

Jag ska börja med en summering av söndagens träning som var ovanligt lugn och tyst eftersom att Figge hade tappat rösten. Vi körde till större delen olika överlappsövningar med inläggsinslag och som vanligt gjorde vi det bra, från höger jättebra och från vänster lite mindre bra men det tar sig=)

Ingen har väl missat att julen börjar närma sig och det märktes också på träningen, Pernilla som agerade jultomte delade ut jultidningar som vi köpt av hennes/våran Lina och julkalendrar som vi ska sälja för att få in pengar till föreningen. NAJS!

Glöm inte att lämna pengarna senast söndag till Pördi, 50 kr per kalender!

Ikväll hoppas jag också att så många som möjligt kommer för att gå på invigningen av säsongens nya styrkebana i vångaskolans gigantiska gympasal, 18.30 går startsignalen! JIIHUUU!

Krampåerallihopa!

Teknikhallen

I tisdags hade vi träning i teknikhallen för första gången någonsin, 15 glada vångabrudar sågs för att spela av oss lite. Extra kul var att det att Åsa, Ryman och Hilta kunde träna (för det var ju några jobbpass, innebandymatcher och förkylningar sen) och att en gammal go Vångaspelare kom för att testa på laget igen.

Eftersom att vi var ganska många i all afall lagom många för att spela tvåmål just i teknikhallen så gjorde vi det ganska mycket. Very NICE! Träningen bjöd på bra tempo och mycket svett. På tal om svett så käns det sjukt kul att vi kan träna i shorts och t-shirt 1 till 2 gånger i veckan från oktober till åtminstånde mars!

Vi kommer bli oslagbara.

En liten sak till ska tilläggas och det är att alla måste börja tänka på det som Pernilla sa efter träningen.
Peppa, peppa, peppa!

trevlig helg mina vänner!
ses på SÖNDAG!!!


En mur i målet

Ja i söndags var det dags för träning igen, en ganska liten skara med gröna brudar träffades som vanligt i "bolltältet". Den lilla skaran med tjejer berodde bland annat på diverse utlandsresor till USA ochThailand och vi andra är ABSOLUT INTE avundsjuka. Annars är det ganska många sjuklingar just nu, hoppas att ni kryar på er snart.

Vi som var där gjorde en grym träning i alla fall, jobbig med mycket löpa och mycket skott. Skottövningarna var skitbra men den stora stjärnan i söndags var Mackis i målet. Det var klippt omöjligt att göra mål!

Ikväll ses vi igen för då är det träning i teknikhallen i stan. KUUUUL!

So long!

RSS 2.0