28 mars

Hej och hå!

Idag är det onsdag och det va en vecka sen senaste inlägget, UPPS!
Men även om bloggaren legat på latsidan va det gäller bloggandet så har inte laget gjort det.

I torsdags köttade vi likt djur på styrkebanan i Vånga. Vi har ökat oss regält inte bara i antalet armhävningar utan också i antalet sekunder som vi håller ut!

Lagom till att träningsvärken och stelheten gått nästan över va det dags att dra på sig matchstället i söndags morse. Vi hade tidig samling, redan 9.15, och bara det kan ju vara lite jobbigt en söndag men när det dessutom var omställning till sommartid blev det ju inte bättre. I alla fall jag va nervös att försova mig! Men alla kom i tid och vi va lika glada och pigga som vanligt när vi sågs i SÖderköping denna underbart soliga söndag. MAtchen gick bra även om det tog ett bra tag innan vi kom igång att styra oss själva och spelet. Men med hårt slit lyckades vi vinna med 3-2 och alla ska känna sig jäkligt nöjda över sin insats!

Målen gjordes av, Becca gånger 2 och ett av Alex, en applåd till Cia också som gjorde comeback på planen efter några års knäont, operationer och rehab!!

I måndags hade vi en välbehövlig vilodag för kroppen känndes som om den var ett 1000 år gamalt skåp.7
Däremot hade vi träning igår i vanlig ordning alla trodde att vi skulle få slita hund i ridhuset men det va ju fullt med hästar där så vi fick låna sommarhagen och springa runt där. Det va en skitkulträning och kanske den finaste någonsin. Tänk er en lugn vårkväll i en hage med ett gäng starka brudar, kan det bli bättre?

Ja faktiskt, vi fick ju uppleva solnedgången tillsammans också. Det är kärlek! Haha..

Imorn är det dags igen och då ska vi ha premiär av Ekvallen, dock på gruset men det är ju ekvallen i alla fall!


Vilken vecka!









Kommentarer
Postat av: Madde

Här kommer en inbjudan till Trix Cupen 2013!

http://www.svenskalag.se/trix-cupen

Välkomna!

2013-01-16 @ 08:22:28
URL: http://www.svenskalag.se/trix-cupen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0