1 februari.

Det var ett tag sen sist nu och mycket har hänt=)

Vi börjar med tisdagsträningen i teknikhallen. Halva planen var vår och vi delades upp i tre lag, två lag spelade tvåmål fast utan mål samtidigt som det tredje laget körde en liten bana med och utan boll. Allmänt så gick det lite tungt och vaderna va korta som jag vet inte vad=) Träningen avslitades med skott och vilket gav väldigt dålig utdelning dels för att marika hade spikat igen målet och tog varenda boll, alla som inte kom i skyddsnätet bakom målet vilket ganska många gjorde aven en lampa och lite takbjälkar fick sig en törn!

Torsdagsträningen spenderades som vanligt i vångaskolans lilla gymnastiksal och den gamla vanliga banan ställdes upp. Vi va riktigt många som tränade och  det blev nästan trångt. Vi kämpade på riktigt bra och det märks att alla har blivit starkare på bara den här korta tiden! SKITBRA!! I den här takten så kommer förhoppningsvis Rymans dröm om en synlig muskel bli till verklighet!

Nu kan man ju tro att det inte hände något med laget fören söndagens träning, felfelfelfel!!
I fredags hade vi ju lite lagfest tillsammans med Herrarna i PEMAs källare, Tack för lånet=) Vi brudar och Figge träfades på Spicy hot för att köpa mat innan och sen gick vi upp till PEMA och när vi väl kom in i huset så åt vi och hade det trevligt innan boysen kom. Becca hade planerat lekar halva dagen och det var riktigt kul! När vi började känna oss klara så fortsatte några ner mot Puls och några andra åkte hem. Tack för en kul ferdagskväll det måste göra om!

Lördagen va en fotbollsfridag men på söndagkvällen sågs vi igen. Vi tränade på treangeln och inlägg och sen avslutade vi med bra tvåmål. Vi va riktigt många på täningen och vi hade en tjej som provtränade med oss också, det är kul tycker vi. Hoppas att vi inte skrämde iväg henne för ibland undrar man om det står riktigt rätt i skallen på oss! Efter träningen fick vi nya t-shirtar som Annas jobb sponsrat med, det tackar vi för =)!

Igår va det träning igen och då va det dags för en träning i sandens tecken. Ridhuset var på tapeten och vi visste ju redan innan att det innebär en massa löpa. Förutom allt löpande spelade vi också en del tvåmål och det ser riktigt bra ut. inte en endaste boll i plåten (inte ens i Engbergs lag)!

Det var en summering av veckan som gått och nu är det bara resten kvar. Det som är kvar av den här veckan är:

Imorn: styrka och bastning i Vånga skolan, 18.30-
Fredag: Brottningsträning ihop med Herrlaget, i Norrköping, 19.00-20.00
Söndag: Bolltältet Vånga, 19.30-21.00

Ses imorn gullisar!











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0